Heerlijke, echte gastvrijheid verwelkomt u in dit bijzondere restaurant in het hart van Schaesberg. Er is sfeer en gast­ vrouw Lydia Quaedvlieg is, zoals ze zelf zegt, “een echte pleaser.” Ze studeerde rechten, maar had al jong haar pas­sie voor de horeca. “Ik volgde mijn hart, ondanks een heel andere studie koos ik voor de horeca. Daar heb ik geen dag spijt van gehad. Ik kan me geen leuker en dynamischer vak voorstellen en krijg er elke dag energie van”.

Chef en levenspartner Tom Rutten deed de middelbare horecaschool en werkte in de keukens van Kasteel Elsloo, In Gen Thun en de voorganger van Toost: Sfeer. “Ik heb mooie herinneringen aan deze plek. Ik voelde me hier meteen thuis en toen de locatie vrij kwam, kwam mijn enthousiasme hiervoor meteen terug.”

Samen gaven Lydia en Tom Toost 3,5 jaar geleden haar huidige vorm. Met succes. Treed binnen en geniet van het wekelijks wisselende Toost­-aperitief. Ervaar vervolgens een avond lang de oprechte harmonie van het jonge koppel, die u proeft in mooie, overvloedige gerechten, op origi­nele wijze gepresenteerd. “We had­den nog nooit samen­ gewerkt” vertelt Lydia. Maar het werkt, ervaren wij, met elke avond veel overtuigde getuigen. En daar toosten we graag op!

Toon alle openingstijden
  • Woensdag17:00 - 21:00
  • Donderdag17:00 - 21:00
  • Vrijdag17:00 - 21:00
  • Zaterdag17:00 - 21:00
  • Zondag17:00 - 21:00