De naam “Bellevue” spreekt voor zich. In het restaurant of bij mooi weer op het terras op het hoogste punt van Simpelveld geniet u van een wijds uitzicht. Wie neerkijkt smult minstens zo veel van de mooi opgemaakte borden vol heerlijke gerechten. De vruchtbare streek levert daarvoor veel mooie ingrediënten, waarvan chef Richard en souschef Tim aangename en smaakvolle composities creëren. En dat tegen een acceptabele vergoeding, zoals blijkt uit het feit dat Bellevue al vele jaren met trots de Bib Gourmand mag dragen.

Richard, telg uit een Hillegoms horecageslacht, kwam voor de liefde naar Limburg en zette met Sylvia het bedrijf van haar ouders voort. “Ik voel me hier thuis. We hebben leuke gasten en overleggen altijd met hen over de menukeuzes. Sylvia en ik vinden het heerlijk om op onze vrije dagen de Euregio Maas-Rijn af te struinen op zoek naar mooie, verse ingrediënten. Onze menukaart wisselt regelmatig.”

Tip: er is een lunchkaart inclusief salades en sandwiches, maar ook alleen koffie of een glas wijn tot 16.00 uur, eventueel op het terras. Bij goed weer is buiten eten mogelijk.