Restaurant De Leuf staat voor het streven naar de ultieme culinaire perfectie in de inspirerende omgeving van het Zuid Limburgse Heuvelland. In een warme ambiance geniet u in een ongedwongen sfeer van zuidelijke gastvrijheid en wereldse creaties.

Het restaurant, in het al even bijzondere plaatsje Ubachsberg, bestaat in 2018 30 jaar en beschikt sinds 1 januari van dat jaar over een nieuwe chef: Robin van de Bunt. Hij treedt in de voetsporen van zijn enkele jaren geleden overleden vader. Die bracht hem de eerste liefde voor het koken bij. Verdere inspiratie deed hij op in diverse driesterrenzaken en tijdens een vier maanden durende trektocht door Azië, samen met jeugdvriend, dorpsgenoot en huidig souschef Thijs Gerards. Samen zorgen zij voor “spannende” en verrassende gerechten. Dat onderstreept Michelin met een ster.

Met Michelle van de Bunt als gastvrouw is De Leuf nog steeds een echt familiebedrijf. Sandra van de Bunt, altijd al het vaste gezicht in het restaurant, is meer dan ooit verheugd om u gastvrij te ontvangen en te laten genieten van De Leuf, op een prachtige locatie met een keuken vol surprises.

Tip: raadpleeg regelmatig de website voor bijzondere -arrangementen en activiteiten.

Toon alle openingstijden
  • Dinsdag18:00 - 21:00
  • Woensdag12:00 - 21:00
  • Donderdag12:00 - 21:00
  • Vrijdag12:00 - 21:00
  • Zaterdag18:00 - 21:00