Auberge de Rousch geeft u de ruimte. In 1965 betrok de familie Beckers de carréhoeve in de groene helling van het Geleendal. Ze bouwde haar uit tot een imposant complex met een rustieke binnenplaats en een mooie wintertuin met restaurantfunctie. Restaurant “De Vijvertuin” en brasserie “De Rozentuin” combineren op een unieke wijze binnen met buiten, mede door de “natuurlijke” aankleding. Het binnenhof en vijverterras zijn dé plekken om bij mooi weer heerlijk te genieten van een panoramisch uitzicht en een heerlijk buitengevoel te creëren, in een oase van rust zonder het drukke stadsverkeer.

“Rousch” is dialect voor “ruisen”. Het betreft hier de lichte ruis van de wind die vanaf Ubachsberg naar beneden komt en de bomen beroert rond de Auberge, overigens ook gelegen aan de Geleenbeek, die ook een ruis van het water geeft.

De familie Beckers exploiteert sinds 1900 betere horeca in Heerlen en ging altijd met haar tijd mee, met behoud van gastronomische tradities. Dat resulteert vandaag in een uitgebreide, prijsvriendelijke menukaart die inspeelt op de streek en de seizoenen. Ontbijt, lunch, diner, koffietafel, vergadering of feest; het kan allemaal op maat.

Toon alle openingstijden
  • Maandag07:30 - 22:00
  • Dinsdag07:30 - 22:00
  • Woensdag07:30 - 22:00
  • Donderdag07:30 - 22:00
  • Vrijdag07:30 - 22:00
  • Zaterdag07:30 - 22:00
  • Zondag07:30 - 22:00